Velkommen til institutionen

Gullandsgården er en 0-6 års institution som er  fordelt med Rollingestuen ( 0-2 årige børn) samt Cowboy- og Sørøverstuen (2-6 årige børn).

Gullandsgården er en familieplads institution. Dette betyder, at vi har et særligt fokus på, at skabe rammerne for børns deltagelse i fællesskaber gennem en stadig udvikling af pædagogikken og personalets kompetencer.

Vi er inspireret af Norditaliensk pædagogik og arbejder ofte projektorienteret med afsæt i Idana Pesciolis teori og metode.

Vi har tilknyttet en skovbus der kører med husets 33 ældste 3-6 årige børn.De kører til vores skovhytte i Tokkekøb Hegn i 1 uge ad gangen, hver 3. uge. Skovbussen er en integreret del af vores tilbud og kan derfor ikke fravælges.

Du er velkommen til at komme på rundvisning. Vi har rundvisning på fredage kl. 12-12.30. Vi  vil gerne adviseres i forvejen aht. vores planlægning

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.